ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πωλίνα Κρεμαστά

Η Πωλίνα Κρεμαστά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αριστούχος απόφοιτος της επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου το 2007 και τελειόφοιτος της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Κων/νο Μίχο και ομάδα Λάθος Κίνηση , Μιχάλη Ναλμπάντη, Ερμή Μαλκότση, Χάρη Μανταφούνη, Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα, Amanda Miller, Αντώνη Φωνιαδάκη, Barbara Meneses Gutierez (Emio Greco/PC), Κων/νο Ρήγο, Cristina Rizzo (Kinkaleri), Άλικη Καζούρη, David Zambrano, Yvonne Hardt, Josef Frucek, Λίντα Καπετανέα, Renate Graziadei, Guy Cools, Lin Snelling,Mino Herich, Μαρκέλλα Μανωλιάδη, Joseph Nadz, Michael Klien, Laura Aris Alvarez, Peter Jasko, Jurij Konjar, Manuel Rondaκα).

Έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, με την Ομάδα Χορού «Αντιθέσεις», με το «Ελληνικό Χορόδραμα» της Ραλλού Μάνου, με τον Κων/νο Μίχο, με την κολεκτίβα Belleville, την «Ομάδα των 5 εποχών», με το Θέατρο Τέχνης, με τον Ορέστη Τάτση και την Ρέον, σε παραστάσεις στο Απλό θέατρο και στο θέατρο Στοά, με τους Bread and Puppet, Jurij Konjar, με την ε.μα.στο.μα.project κ.ά.
Ιδρυτικό μέλος και χορογράφος της ομάδας χορού «salto mortale» στα Ιωάννινα.

Χορεύει και χορογραφεί για την ομάδα Creo.
Επιλέχθηκε ως χορογράφος της ελληνικής συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Homme@home μέσω του κέντρου χορού Ι.Ρ.Ντάνκαν , με την παράσταση «Le feu» (Πολωνία).
Την περίοδο 2012-2013 ασχολείται με το πρόγραμμα C (ή η σκυτάλη), το οποίο είναι ένα εκπαιδευτικό πιλοτικό πρόγραμμα που οργανώνει το Κέντρο Μελέτης Χορού «Ισιδώρα & Ραϋμόνδος Ντάνκαν» σε συνεργασία με φοιτητές από την επαγγελματική σχολή χορού «Ραλλού Μάνου».

Διδάσκει σύγχρονο χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλού Μάνου. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.

αρχική | τμήματα | πρόγραμμα | διεύθυνση σπουδών | καθηγητές | gallery | επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού